Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


 


 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε και κατανοήσετε τους κάτωθι όρους χρήσης πρίν περιηγηθήτε στην ιστοσελίδα μας καθώς η χρήση και η περιήγηση σε αυτήν καθώς και η εγγραφή ενός συνεργάτη/μέλος του δικτύου αποτελεί και συναίνεση/ συγκατάθεση στους όρους χρήσης και χρηματοοικονομική πολιτική του δικτύου αυτού.

Γιά την χρηματοοικονομική πολιτική και τους τρόπους πληρωμής του δικτύου διαβάστε εδώ
 

ΟΡΟΙ

Η εταιρεία Fixit διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους που αφορούν τις συναλλαγές, τις τιμές των προιόντων και τις προυποθέσεις που θέτει, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, σύμφωνα με τις ανάγκες της. Οι χρήστες και τα μέλη του δικτύου ενημερώνονται για τυχόν τροποποιήσεις μέσω του περιεχομένου της ιστοσελίδας. 


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η εταιρεία Fixit δεσμεύεται για την ποιότητα προΐόντων και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται υπο την επιφύλαξη τυχόν ηλεκτρονικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν ακούσια προκύψει, λόγω κακόβουλης ηλεκτρονικής επίθεσης (hacking) ή και λόγω ανωτέρας βίας.


 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία Fixit δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες που τυχόν προκύψουν λόγω μη εκτέλεσης μιας παραγγελίας απο κάποιο μέλος του Δικτύου της. Οι τελικοί καταναλωτές ενημερώνονται απο τους συνεργάτες του δικτύου για την διαθεσιμότητα ή έλλειψη των εμπορευμάτων οι οποίοι και ευθύνονται για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών για τυχόν προβλήματα ή καθυστερήσεις.


 Η εταιρεία Fixit δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής, αστικής ή ποινικής φύσης, ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευτικά ή σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κπλ) απο χρήστες της υπηρεσίας, καταναλωτές ,συνεργάτες του Δικτύου ή τρίτους απο αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών που διατίθενται απο αυτόν ή απο τυχόν μη επιτρεπόμενων παρεμβάσεων τρίτων σε προιόντα, υπηρεσίες, πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου (εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο, σχέδια, δακριτικά κπλ) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύεται απο τις διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαΐκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, downloading, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του Ιστοτόπου. Απαιτείται γραπτή άδεια για αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του Ιστοτόπου για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς απο την εταιρεία ή οιουδήποτε άλλου νομίμου δικαιούχου των ανωτέρων πνευματικών δικαιωμάτων.


 Τα λογότυπα, ονόματα, σλόγκαν και λοιπά διακριτικά που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ή και τρίτους συμβεβλημένους με αυτήν αποτελούν αποκλειστικά σήματα και γνωρίσματα της ή τρίτων μερών και προστατεύονται απο τους ελληνικούς κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περι εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής/ πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή αυτών στο Ιστοπέδιο και στο έντυπο υλικό της εταιρείας δεν αποτελεί εκχώρηση ή μεταβίβαση δικαιωμάτων χρήσης αυτών.


Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo παρόν Ιστοπέδιο για αποστολή, δημοσίευση,μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου και δύναται να προκαλέσει βλάβες με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις , παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή άθελα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλες οι πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες στο Ιστοπέδιο της εταιρείας (όπως η δημιουργία λογαριασμού χρήστη, κωδικοί, τηλέφωνα, διευθύνσεις, λεπτομέρειες συναλλαγών κπλ) προορίζονται μόνο για χρήση μόνο απο την εταιρεία Fixit ή και τους συνεργάτες του δικτύου και είναι προσωπικές και απόρρητες. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν απο τρίτους. 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τα μέλη του δικτύου ευθύνονται για την αποδοχή επιστροφής αγαθών που αγοράσατε απο αυτά στις περιπτώσεις όπου με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα δική τους πουλήθηκαν λανθασμένα (απο λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας εκ μέρους τους) ή ελαττωματικά προΐόντα τα οποία καλύπτονται απο την εργοστασιακή τους εγγύηση εφόσον η εγγύηση έχει εκδοθεί απο τα μέλη του δικτύου. Τα μέλη του δικτύου δεν υποχρεούνται να δεχτούν επιστροφές με εγγύηση που έχει εκδοθεί απο κάποιον τρίτο.Το ανώτατο χρονικό περιθώριο αντικατάστασης δεν δύναται να ξεπεράσει τις 10 ημέρες απο την ημερομηνία αποστολής. Τα δε αγαθά θα πρέπει να επιστραφούν κατόπιν συννενόησης με το μέλος του δικτύου απο το οποίο αγράστηκαν άρτια, άθικτα και ακέραια και να συνοδεύονται απο τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς και όλα τα συνοδευτικά τους έγγραφα όπως οδηγίες, προσπέκτους κπλ.

Για εγγυήσεις,service,επιστροφές προϊόντων διαβάστε εδώ

 

Για επιπλέον πληροφορίες  : 211 -4114645  ,  2114045957     email: info@e-fixit.gr