Ρομποτική χλοοκοπτική μηχανή FX-RB144

Ρομποτική χλοοκοπτική μηχανή FX-RB144
Κατασκευαστής: FUXTEC
Κωδικός Προϊόντος: FX-RB144
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ !
880,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 709,68€
Ποσότητα: Καλάθι

Ρομπότ με επίπεδο - Βρήκαμε τον, τον νέο συνεργάτη σας!

Η ρομποτική μηχανή FX-RB144 της FUXTEC

Για επιφάνειες μέχρι 1500m²
Πλάτος κοπής 21 εκ
Ευφυής ρύθμιση ύψους κοπής / ύψος κοπής 2,5 cm έως 5,5 cm
Διαστάσεις του ρομπότ 52 x 39 x 27 cm (L x Π x Υ)
Τύπος μπαταρίας λιθίου (χωρητικότητα4,4Αh - χρόνος φόρτισης ≤2 ώρες - μέσος χρόνος εργασίας 2-3 ώρες)
Έλεγχος μέσω του APP (διαθέσιμο στο AppStore και στο Googleplay Store) μέσω Wifi
Άλλα χαρακτηριστικά:
Οδηγώντας κατά μήκος του στοιχήματος καλώδιο (Η μηχανή του γκαζόν ρομπότ δεν μπορεί να werden.Der λειτουργήσει χωρίς μια μηχανή σύνορα καλώδιο ακολουθεί το καλώδιο οριοθέτησης στο σταθμό φόρτισης, το καλώδιο λειτουργεί ως ένα εικονικό φράκτη. Επομένως, το καλώδιο μέχρι να χτυπήσει το κρεβάτι φορτηγών, στη συνέχεια, θα ξεφύγει από το σύρμα και θα αρχίσει να κόβει μέσα στο γκαζόν.)
Θεριστής απενεργοποιείται για την ασφάλεια, όταν ένα ελαττωματικό καλώδιο σύνορα είναι παρούσα (ή αν το καλώδιο έχει κοπεί ή υποστεί ζημιά, ή ο σταθμός φόρτισης είναι απενεργοποιημένη, η μηχανή σβήνει μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.)
Αυτόματο σύστημα επαναφόρτισης - χορτοκοπτικά αυτόματα χωρίς ρεύμα στο σταθμό φόρτισης από (Αν η μηχανή έχει χαμηλό επίπεδο μπαταρίας, ενεργοποιείται η μηχανή κοπής και αναζητήστε το καλώδιο στιγμή που έχει βρεθεί, ακολουθεί το καλώδιο στο σταθμό φόρτισης για τη φόρτιση αυτόματα μόλις .. η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί, το χλοοκοπτικό θα συνεχίσει το έργο.)
Αισθητήρας βροχής (για την μηχανή είναι δύο αισθητήρες βροχής Η μηχανή θα επιστρέψει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης όταν βρέχει αισθητήρες βροχής μπορεί να ενεργοποιηθεί / απενεργοποιηθεί από το διακόπτη πίνακα ελέγχου ενεργοποίηση ... Το χλοοκοπτικό θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους όταν βρέχει έξω. Η μηχανή συνεχίστε να κόβετε όταν βρέχει.)
Κούρεμα του χρόνου ελεύθερα ρυθμιζόμενο / Πρόγραμμα System (Ορίστε μια ολόκληρη εβδομάδα (από Δευτέρα έως Κυριακή, ένα για κάθε μέρα) στην Mähplan από τον πίνακα ελέγχου. Η λειτουργία αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη σύνθετη λειτουργία)
Προστασία υπερφόρτωσης (Η μηχανή κοπής χωρίς ψήκτρες και κάθε ένα από τους δύο κινητήρες λειτουργίας παρακολουθούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για κάθε κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει αυτές οι κινητήρες υπερφορτωμένοι. Αν αυτό ανιχνεύεται, το χλοοκοπτικό σταματά να λειτουργεί.>)
Προστασία κατά της κλοπής (Το μηχάνημα έχει προστασία με κωδικό πρόσβασης για προστασία από κλοπή και το μηχάνημα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς σταθμό φόρτισης).
αισθητήρα ανύψωσης (μεταξύ του άνω και το μεσαίο κάλυμμα είναι αισθητήρες εγκεφαλικό επεισόδιο. Εάν η μηχανή ανυψώνεται από το έδαφος, σβήνει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.)
αισθητήρα κλίσης (Δεν έχουν εγκατασταθεί αισθητήρες κλίσης στην μηχανή. Αν έχει κλίση μεγαλύτερη από 30 μοίρες σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, απενεργοποιείται εντός δύο δευτερολέπτων
Ο αισθητήρας σοκ (Η όλη επάνω κάλυμμα είναι κινητή. Τόσο εμπρόσθια και οι πλευρές της μηχανής, παρέχεται με αισθητήρες σοκ, τα οποία ενεργοποιούνται όταν αναπηδά σταθερό σε ένα αντικείμενο και το αντικείμενο ανυψώνεται τουλάχιστον 6 cm σε κατακόρυφο ύψος από την επιφάνεια στήριξης του θεριστή. Όταν η Ενεργοποιείται ο αισθητήρας κρούσης, το χλοοκοπτικό θα υποχωρήσει.)
Αδιάβροχη (αδιάβροχη σχεδίαση: κάτω από το επάνω κάλυμμα υπάρχει ένα εσωτερικό κάλυμμα που προστατεύει τα εσωτερικά μέρη από την υγρασία Η κατηγορία αδιάβροχου είναι IP54.)
Αισθητήρας αφής (Αγγίξτε τη λαβή όταν κοπής χλοοκοπτική μηχανή, και η λειτουργία σταματά αμέσως.)
Διακόπτης έκτακτης ανάγκης (Υπάρχει ένας κόκκινος διακόπτης έκτακτης ανάγκης τοποθετημένος στην κορυφή του μηχανήματος Γυρίστε το για να ενεργοποιήσετε τη χορτοκοπτική μηχανή. Πατήστε το για να απενεργοποιήσετε τη μηχανή.)
δύο διαφορετικούς τρόπους κοπής (ευθείες ή κυκλικές διαδρομές (υψηλής απόδοσης). Στη λειτουργία Auto, η μηχανή επιλέγει τη λειτουργία κοπής ευφυής. Αυτός είναι η κινητήρια δύναμη κομμάτια όταν το γρασίδι είναι αραιή ή σύντομη και στις στροφές, όταν το γρασίδι είναι πυκνά ή μακριά. Σε Με τη χειροκίνητη λειτουργία, το χλοοκοπτικό πηγαίνει στο σημείο όπου το κατευθύνετε.
Γυροσκόπιο (Το χλοοκοπτικό διαθέτει γυροσκόπιο για να το κάνει να πηγαίνει ευθεία στις πλαγιές.)
Ρύθμιση υποζώνης (Μπορείτε να επιλέξετε την υποζώνη κοπής για τη μηχανή γκαζόν. Συνιστάται για μεγάλους χλοοτάπητες, η λειτουργία αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιείται με το χρονοδιάγραμμα.)
δυνατότητα εξ αποστάσεως (Υπάρχουν τέσσερις λειτουργίες απόσταση: Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη διαδρομή, όταν το ρομπότ χτυπά τα εικονικά καλώδια, σύμφωνα με τις διαφορετικές καταστάσεις του χλοοτάπητα.)
Τι άλλο φέρνει μαζί του;
Περίμετρο σύρμα 100 μέτρων (0,5 mm) για την τοποθέτηση της επιφάνειας κοπής / προαιρετικά επεκτάσιμη έως 600 μέτρα κατ 'ανώτατο όριο
100 τεμάχια γάντζων / γάντζων για την τοποθέτηση του οριακού σύρματος στο έδαφος
10 συνδέσεις για το σύρμα οριοθέτησης
3 ανταλλακτικά πτερύγια
1 σταθμός φόρτισης 70 x 50 x 17 cm (L x Π x Υ)
4 σωρούς / καρφιά για τη στερέωση του σταθμού φόρτισης
1 καλώδιο φόρτισης
1x εγχειρίδιο χρήστη Γερμανικά / Αγγλικά

 

 

Χλοοκοπτική μηχανή βενζίνης FX-RM4639ECO Η ιδανική εισαγωγή στον κόσμο των χλοοκοπτικών από το ..
310,00€
text_tax 250,00€

Ρομπότ με επίπεδο - Βρήκαμε τον, τον νέο συνεργάτη σας! Η ρομποτική μηχανή FX-RB144 της FUXTEC Για..
880,00€
text_tax 709,68€

   Mεσινέζα επαγγελματική για χρήση σε χορτοκοπτικά ηλεκτρικά και βενζίνης ATTILA&nb..
3,34€
text_tax 2,70€

ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΟΨΑΛΛΙΔΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ FUXTEC FX-MH126   ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΟΨΑΛΛΙΔΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ FUXTEC   FX..
185,00€
text_tax 149,19€

ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΟΨΑΛΛΙΔΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ FUXTEC FX-SPL450N   ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΟΨΑΛΛΙΔΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ FUXTEC  FX-SPL..
178,99€
text_tax 144,35€

Χορτοκοπτικό μπαταρίας FUXTEC E312D FULL ..
230,00€
text_tax 185,48€

Αντλία αναρρόφησης βενζίνης FUXTEC FX-BP71 Με την αντλία αναρρόφησης βενζίνης FUXTEC FX-BP71 μπορεί..
25,00€
text_tax 20,16€

Χλοοκοπτική μηχανή βενζίνης FX-RM20BS675IS Series ™ InStart®" με κινητήρα Briggs &..
766,32€
text_tax 618,00€

Χλοοκοπτική μηχανή βενζίνης FX-RM4639 Μοντέλο 4in1 με την έξυπνη λειτουργία EASY CLEAN για εύκολο..
348,01€
text_tax 280,65€

Μηχανή γκαζόν βενζίνης FX-RM5196PRO - Σχεδιασμένο το 2018 Με ευέλικτη ταχύτητα μετάδοσης από τον γα..
450,00€
text_tax 362,90€