ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ DCU

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ  DCU ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ DRONE UAV SPAYERS
Κατασκευαστής: FIXIT
Κωδικός Προϊόντος: DCU 01
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ !
325,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 262,10€
Ποσότητα: Καλάθι

Έλεγχος πτήσης , έξυπνο σύστημα ελέγχου αυτόματου πιλότου 32 bit επεξεργαστή
 
Aξιόπιστος βιομηχανικός σχεδιασμός
Ο ρυθμιστής πτήσης είναι ένας ελεγκτής πτήσης ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεωργία.
Ενσωματώνει εξαρτήματα αισθητήρων υψηλής ακρίβειας, χρησιμοποιεί τον ακριβή αλγόριθμο βαθμονόμησης σε προηγμένο βιομηχανικό επίπεδο και τη λειτουργία ευφυούς λειτουργίας . 
 
 
Παρακολούθηση δoxείου
Όταν το χημικό είναι χαμηλότερο από τον όγκο προειδοποίησης, τα φώτα αναβοσβήνουν, θα σβήσουν την αντλία σε κάποιο χρόνο καθυστέρησης και θα καταγράψουν αυτό το σημείο. Ο χρόνος καθυστέρησης μπορεί να ρυθμιστεί.
 
Το σημείο διακοπής συνεχίζει να ψεκάζει
Όταν ανιχνεύει την κατάσταση συναγερμού δευτερεύουσας χαμηλής μπαταρίας, χαμηλή ποσότητα χημικών, σήμα απώλειας εδάφους, ένα σήμα επιστροφής , θα κλείσει την αντλία και θα καταγράψει το τρέχον σημείο ως συνεχές σημείο ψεκασμού. Με ένα πλήκτρο επιστροφής , μπορεί να επιστρέψει στο σημείο ψεκασμού για να συνεχίσει τον ψεκασμό μετά την προσθήκη χημικών ουσιών.
 
Αποτυχία και επιστροφή
Ο κύριος ελεγκτής χάνει το σήμα ελέγχου εδάφους, το σύστημα θα εισέλθει σε μοντέλο προστασίας από αστοχία, θα διατηρήσει την κατάσταση αιωρήματος και θα εκτελέσει επιστροφή και προσγείωση σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.
 
Προστασία χαμηλής μπαταρίας
Για να αποφύγετε τη συντριβή του πολλαπλού ρότορα σας ή άλλες επιβλαβείς συνέπειες που προκαλούνται από χαμηλή τάση μπαταρίας, υπάρχουν δύο επίπεδα προστασίας χαμηλής τάσης για χρήση.
Όλα τα δύο επίπεδα προστασίας έχουν προειδοποίηση LED που αναβοσβήνει από προεπιλογή, η προστασία πρώτου επιπέδου έχει προειδοποίηση κίτρινου LED, η δεύτερη προστασία επιπέδου έχει προειδοποίηση κόκκινου LED.
Η προστασία χαμηλής τάσης της αυτόματης επιστροφής και της γης σε σύγκριση με την προστασία από την ασφάλειά τους, έχουν τον ίδιο τρόπο επιστροφής, η διαφορά είναι ότι ο πρώτος δεν έχει καμία κίνηση αιωρούμενη πριν από την προσγείωση.
 

ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ 1100W  TOTAL  TD61101     Ισχύς     1100W Τάση &n..
68,21€
text_tax 55,00€

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ  ΓΙΑ ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ..
300,00€
text_tax 241,94€

ΝΕΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ SPARTAN CS-5200 με καρμπυρατέρ Ιαπωνίας WALBRO   Κυβισμός: 52.0 cc Ισχύς: ..
0,00€
text_tax 0,00€

ΣΚΑΠΤΙΚΟ SPARTAN SPT-500Q LUX            &..
582,80€
text_tax 470,00€

  ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΑΡΩΝ ΥΔΑΤΩΝ SPARTAN Q1CP-750Α3 750watt     ..
44,00€
text_tax 35,48€