Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής :
Είτε με courier (1-2 εργάσιμες) με κόστος σύμφωνα με την λίστα.
Είτε με πρακτορείο μεταφορών (2-3 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου).
Σε περιοχές όπου η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη, η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ).

Για το εξωτερικό Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής : Eίτε με courier (1-2 εργάσιμες) Είτε με ταχυδρομείο (1-2 εργάσιμες) Το κόστος σύμφωνα με την λίστα που ακολουθεί. Για τις χώρες που ανήκουν στην ευρωπαϊκή ένωση (EU) το κόστος αποστολής είναι 26 euro μέχρι 2 κιλά και χρέωση 2 euro για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.
Για τις χώρες εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης το κόστος αποστολής είναι 31 euro μέχρι 2 κιλά.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.
Όροι Επιστροφής
1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 3 ημερολογιακές ημέρες.
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Διαδικασία επιστροφής Με ίδια μέσα του πελάτη Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιστρέψετε στην αποθήκη μας στο Πειραιά και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, θα σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier ή πρακτορείου μεταφορών Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου μεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ίδιου.
Πάντα πριν την αποστολή πρέπει να υπάρχει έγγραφη συννενόηση του πελάτη με το κατάστημα μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ -

Με εταιρία Ταχυμεταφοράς (courier)
Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή). -
Με μεταφορική Εταιρία Για προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία, σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
*ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).
Για τα ελλατωματικά προϊόντα η ευθύνη και η χρέωση θα είναι αποκλειστικά δική μας.

*ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 10.00 - 14.00 ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

*ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ