Τρόποι Πληρωμής - Τραπεζικοί λογαριασμοί

 

 

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με  4  διαφορετικούς τρόπους.

 

1. Μετρητά κατά την παράδοση εμπορευμάτων


2. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Diners . Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένη ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα και αποδέχεται η εταιρεία μας.Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με δόσεις με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard και Diners. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να συμφωνήσετε εξόφληση σε 2, 4 και 6 άτοκες δόσεις, εφόσον η κάρτα σου υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

3. Αντικαταβολή

Χωρίς κόπο και χωρίς χρήση πιστωτικών καρτών. Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου κατά την παράδοση στο χώρο σου πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.
Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό .

Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής :

Δικαιούχος   :​  FIXIT ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
EUROBANK : 00260013830201178804
IBAN : GR1802600130000830201178804

 Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το λογιστήριο τηλεφωνικά είτε με email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.